Ontmoeting

Ontmoetingsruimtes

Onze ontmoetingsruimtes zijn plekken waar (jong)volwassenen met en zonder kwetsbaarheid zich kunnen amuseren. Iedereen is er welkom.

Openingsuren ontmoetingsruimtes

Tielt

Maandag:       gesloten
Dinsdag:          gesloten
Woensdag:     14u30 - 18u30
Donderdag:     9u - 12u
Vrijdag:            gesloten
Zaterdag:        19u - 01u
Zondag:           gesloten

Roeselare

Maandag:        13u - 17u
Dinsdag:          gesloten
Woensdag:       13u - 17 u
Donderdag:     10u - 17u
Vrijdag:            13u - 23u
Zaterdag:          gesloten
Zondag:            15u - 18u

 

Activiteiten

Doorheen het jaar organiseren we heel wat verschillende activiteiten. Deze kunnen in onze ontmoetingsruimtes doorgaan, zoals een quiz- of bingo-avond, creatieve workshops, fuiven, kook- of filmavonden. Maar we trekken er ook samen op uit: festivals, motorrun, musea of pretparken, fietstochten en daguitstappen. Deze staan hier op de agenda.

Onze activiteiten zijn zoveel als mogelijk toegankelijk voor iedereen. Is dat niet het geval dan vermelden we dit in de omschrijving van de activiteit.

Een overzicht van deze activiteiten vind je terug onder de knop 'Agenda'. 

 

Drie dagen in de week is er in Roeselare een extra activiteit:

Maandag: Annya bakt pannenkoeken van 13 uur tot 17 uur

Donderdag: Daniel maakt een dagschotel van 10 uur tot 17 uur

Ook in Tielt zijn er extra's: 

Donderdagochtend: de eerste koffie is gratis

 

Clubwerking

Een clubwerking bestaat uit een min of meer vaste groep deelnemers. Deze groep komt op regelmatige tijdstippen samen (maandelijks of tweewekelijks) rond een gedeelde interesse. Sommige clubwerkingen zetten een competitie op, andere brengen mensen samen rond een bepaald thema. De verantwoordelijken van de clubwerkingen zijn vrijwilligers.

 Bowling   Chill-out   Creaclub   Dans   Dj's   Haak&brei   Kaartersclub   Komen eten   Minivoetbal   Poolclub   Rummikubclub   vogelpikclub   wandelclub

Reizen

Ieder jaar trekken we er twee keer op uit in de zomervakantie! Met een groep van 14 deelnemers genieten we van een vakantie in de Benelux! 

Samenwerkingen

Ontmoeting organiseren doe je niet alleen. We werken nauw samen met andere organisaties in Midden-West-Vlaanderen. Op die manier kan ook jij gebruik maken van een nog bredere activiteitenwaaier en heel wat nieuwe mensen leren kennen.