Ontmoeting

Ontmoetingsruimtes

Onze ontmoetingsruimtes zijn plekken waar (jong)volwassenen met en zonder kwetsbaarheid zich kunnen amuseren. Iedereen is er welkom.

Openingsuren ontmoetingsruimtes

Tielt

Woensdag 17u-19u

Donderdag 9u-12u

Zaterdag 18u-01u

Roeselare

Maandag 13u-17u

Dinsdag 10u-17u

Donderdag 10u-17u

Vrijdag 13u-23u

zondag 15u-18u

Activiteiten

Doorheen het jaar organiseren we heel wat verschillende activiteiten. Deze kunnen in onze ontmoetingsruimtes doorgaan, zoals een quiz- of bingo-avond, creatieve workshops, fuiven, kook- of filmavonden. Maar we trekken er ook samen op uit: festivals, motorrun, musea of pretparken, fietstochten, daguitstappen staan hier op de agenda.

Onze activiteiten zijn zoveel als mogelijk toegankelijk voor iedereen. Is dat niet het geval dan vermelden we dit in de omschrijving van de activiteit.

Een overzicht van deze activiteiten vind je terug onder de knop 'Kalender'. 

Clubwerkingen

Een clubwerking bestaat uit een min of meer vaste groep deelnemers. Deze groep komt op regelmatige tijdstippen samen (maandelijks of tweewekelijks) rond een gedeelde interesse. Sommige clubwerkingen zetten een competitie op, andere brengen mensen samen rond een bepaald thema. De verantwoordelijken van de clubwerkingen zijn vrijwilligers.

     Bowling      Haak&brei      Vogelpikclub      Poolclub      DJ’s      Komen Eten      Creaclub

     Kaartersclub      Dans      Minivoetbal      Rummikubclub     Chill-out     Wandelclub

Reizen

Ieder jaar trekken we er twee keer op uit in de zomervakantie! Met een groep van 16 deelnemers genieten we van een vakantie in de Benelux! 

Samenwerkingen

Ontmoeting organiseren doe je niet alleen. We werken nauw samen met andere organisaties in Midden-West-Vlaanderen. Op die manier kan ook jij gebruik maken van een nog bredere activiteitenwaaier en heel wat nieuwe mensen leren kennen.