Activiteiten

  • 19/07
    Ontmoetingsruimte Opstap Roeselare en Opstap Tielt gesloten VOC Opstap Roeselare en Tielt
  • 27/07
    Pixel: Bellewaerde VOC Opstap Roeselare
  • 07/08
    Pixel: dagje zee: Q-Beach House VOC Opstap Roeselare

Hoe bereik je ons?

VOC Opstap heeft twee vestigingen: Roeselare en Tielt. Je kunt ons gemakkelijk bereiken met de trein, de bus en de auto.

Roeselare: Stationsplein 46

Trein: Opstap Roeselare ligt op wandelafstand van het station van Roeselare. Er zijn rechtstreekse treinverbindingen vanuit Brugge en Kortrijk. Vanuit Tielt moet je overstappen in Lichtervelde. Om te weten hoe je vanuit jouw woonplaats Roeselare kunt bereiken, kijk je best op de routeplanner van de NMBS.

Bus: Er stoppen veel bussen aan het station. Bijvoorbeeld buslijn 60 komt vanuit Kortrijk en buslijn 80 vanuit Tielt. Indien je wilt weten hoe je vanuit jouw woonplaats tot bij ons kan geraken, kan je de routeplanner van De Lijn raadplegen.

Auto: Rond Opstap Roeselare kan je overal parkeren maar vergeet geen parkeerschijf te leggen (2 uur). De dichtste betalende parking is Parking Ooststraat-Station of de Moermanparking.

Opstap Roeselare is rolstoeltoegankelijk.

Tielt: Bruggestraat 19

Trein: Opstap Tielt ligt in het centrum van Tielt. Het station van Tielt ligt op 1,5 km afstand. Om te weten hoe je vanuit jouw woonplaats Tielt kunt bereiken, kijk je best op de routeplanner van de NMBS.

Bus: Vanuit het station kan je met de bus naar Opstap Tielt komen. Er zijn verschillende buslijnen die je kan nemen, bijvoorbeeld 52, 53, 73, 80. Je kan afstappen op het Ramenplein of Polenplein. Het Polenplein is rolstoeltoegankelijk en ligt op 650 meter van Opstap. Indien je wilt weten hoe je vanuit jouw woonplaats tot bij ons kan geraken, kan je de routeplanner van De Lijn raadplegen.

Auto: Rond Opstap Tielt kan je bijna overal parkeren mits een parkeerschijf te leggen (2 uur) Net voorbij VOC Opstap in de Bruggestraat is het betalend parkeren. Je kijkt best goed naar wat de parkeervoorwaarden zijn. Op parking Europahal kan je gratis staan. Dit is op 200 meter van Opstap Tielt.

Opstap Tielt is rolstoeltoegankelijk.

Consulteer www.belgiantrain.be of www.delijn.be om je persoonlijke route uit te stippelen. Vraag gerust hulp aan de medewerkers van Opstap. De meeste gemeentes beschikken ook over een mindermobielencentrale waarbij vrijwilligers ingeschakeld worden om je rond te rijden. Klop hier gerust aan.

 

 

Contacteer ons voor meer informatie

Heb jij een vraag of is iets niet helemaal duidelijk?

We helpen je graag verder!