Jeugdwerk

Kind- tienerwerking

De werking staat open voor kinderen en tieners (5-15 jaar). Broers en zussen (brussen) mogen ook komen meespelen. Vanaf 13 jaar voorzien we PLUS activiteiten op maat van de tieners. De deelnemers krijgen volop inspraak en worden betrokken bij het organiseren van de activiteiten. Zorgzaam spelen in kleine groepen en voldoende begeleiding staat in onze werking centraal. We luisteren naar wat kinderen en jongeren kunnen en wat ze graag doen.

Jeugdateljee

Maandelijks organiseert jeugdbeweging Jeugdateljee  op zaterdag een uitdagend speelmoment voor kinderen en tieners van 5 tot 15 jaar. Hoogtepunt is het jaarlijkse kamp.

Babbeloe

Tijdens de paas- en zomervakantie is er Babbeloe, een vakantiewerking op maat van kinderen met een kwetsbaarheid. Kinderen spelen hier op hun eigen tempo, in een geborgen omgeving en met een vaste begeleidingsploeg.

Jeugdwerking Pixel

In Pixel amuseren jongvolwassenen tussen 16 en 30 jaar zich tijdens het weekend en vakanties met daguitstappen of activiteiten. Een keer per maand is er op woensdag chill-out waarop de jongvolwassenen de ontmoetingsruimte voor zich alleen hebben. Je kiest zelf wat jij wil doen en waar nodig krijg je hulp. Grijp de de kans om heel wat nieuwe mensen te leren kennen.

Waar vind ik dit aanbod?

Er is een aanbod in Roeselare en Tielt i.s.m. lokale besturen.

Fuiven

Ben jij een echt fuifbeest? Heb je superdansmoves? Of kom je liever de sfeer opsnuiven?

Iedereen is welkom elke eerste zaterdagavond van de maand in onze ontmoetingsruimte te Roeselare en elke laatste in de ontmoetingsruimte van Tielt. Thema en muziek wordt door jou en de DJ-werking van VOC Opstap vzw gekozen! 

Ook jouw jeugdwerkinitiatief inclusief?

We werken samen met het regulier jeugdwerk en lokale besturen zodat kinderen altijd en overal kunnen spelen.